lördag 5 januari 2013

Anmälningsdags: Vårens kursutbud!

Nu är det faktiskt mycket hög tid att anmäla sig till vårens kurser i ATS® och Tribal Fusion. Många bra kurser finns det att välja på, och för att hjälpa er lite på traven efter juluppehållet har vi lyft blicken och listat de alternativ som erbjuds runt om i landet. Såväl studieförbund som privata aktörer finns representerade och vi håller tummarna att vi inte har missat något!


Medborgarskolan i Uppsala erbjuder en serie workshops i ATS® med FCBD® Sister Studio Berenike Ström. Vårens tillfällen behandlar grunderna (inga förkunskaper krävs), cymbaler och musiktolkning. Mer info och anmälan hittar ni här

I Norrtälje erbjuds Tribal fusion på torsdagar 19.30 - 21.00 för Ulla Edenmark via Medborgarskolan. Information och anmälan.

I Stockholm erbjuds via Studiefrämjandet ett flertal workshops i ATS®, bland annat en i grundteknik som jag varmt rekomenderar att alla, även ni som dansat tidigare, går på. Grunderna är alltid viktiga att fortsätta jobba med! Workshopen är den 16 mars kl 14-17 och kostar endast 500 kronor. Boka in redan nu!

Självklart erbjuds även terminskurser i ATS®, både nivå 1-2 (onsdagar 17.30-19.00) och nivå 3-4 (onsdagar 19.10-20.40). Lärare är FCBD® Sister Studio Helen Keskitalo, som också håller gratis pröva på-lektion den 19:e januari kl 16-17.

En komplett lista på Sfr:s i Stockholms utbud inom ATS® hittar ni på studiefrämjandets hemsida, där man även kan anmäla sig till kurserna.

Huvudstaden har självklart även mer att erbjuda. Layali Orientaliska Dansakademi har kurser i både ATS® och Fusion på flera olika nivåer. Lista på kursutbudet hittar ni här

Om vi förflyttar oss lite söderut i landet, närmare bestämt Göteborg, så kan Arabesque Bellydance Academy ebjuda kurser i både ATS® och Fusion. Info och anmälan hittar ni här

Ännu längre söderut, i Malmö, erbjuder även föreningen Tribaldans Skåne kurser i både ATS® och Fusion. Mer information finns i facebookeventet.

Och om vi istället ser norrut hittar vi Umeå, närmare bestämt Ersboda, och där Studieförbundet Vuxenskolan i samarbete med dansgruppen Midnattssol ger kurser i ATS® för både nybörjare och fortsättare. Info och anmälan hittar ni här

Så, se nu till att boka en plats innan de tar slut! God fortsättning på er allihop!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar