torsdag 3 november 2011

Workshop med Sandi och Wendy

Är tillbaka sen några dagar och har hunnit smälta helgens kurser. Måste säga att Roms kollektivtrafik var rätt så intressant i sig och det var ju tur att vi hann i tid på fredagen. Privatlektionen med Sandi hölls hos Tengri tribes lokal i utkanten av Rom i ett bostadshus. Tänk vilka snälla grannar som står ut med cymbalspelandet, tror inte att mina skulle uppskatta det alls. Vi hann gå igenom en hel del under den timmes långa lektionen och passade även på att köpa lite bindis, hårdekorationer och tröjor av  Sandi. Hon gör de absolut vackraste bindis som finns, 7 stycken följde med hem.




På lördagen startade vår workshop och den inleddes med en genomgång av grunderna och sedan jobbade vi på formationer och att skapa kontrast i dansen. Vi bodde fantastiskt bra med utsikt över Vatikanen och bara en hörna bort från danslokalen. Själva danslokalen var så pass intressant i sig att vi var tvungna att spela in en film om hur man tog sig ned i den.




På kvällen var det galashow med Tengri tribe och Silver wolf clan från  Italien samt flamenco och indisk dans.
Kvällens huvudnummer var självklart Sandi och Wendy och de var otroligt bra. Vilken kraft och grace de kvinnorna har. Vi hann faktiskt med lite sightseeing innan showen.





Söndagens workshop handlade om flöde och the fat chance flair, alltså vad som skiljer dem åt från andra grupper och det var nog den bästa av kurserna måste jag säga. Eftermiddagens kurs handlade om att leda och följa.

På kvällen hade vi hafla där alla som ville fick dansa i en halloweenutsmyckad danslokal. Sandi roade sig med att efterlikna Pippi Långstrump med ett par heliumballonger i flätorna. Kvällen avslutades med tårta då vår värd Erica fyllde år. Det är svårt att få plats med alla bilder i det här inlägget så vi får helt enkelt bildbomba er framöver.

/Fia


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar