fredag 3 augusti 2012

Reklam!

Det har ju blivit en hel del tips och trix och guider till höger och vänster här på bloggen, men nu tänkte vi göra något så ovanligt som att promota oss själva. Jajamensan! Nu blir det Reklam!

Det händer en massa spännande och roliga grejer i höst (särskilt augusti/september kommer bli intensiva!) och därför har vi lanserat kalendariumfliken här på bloggen. Kalendariet kommer att uppdateras löpande med information om var vi kommer att dyka upp framöver. Vi gjorde lite smygreklam för kalendariumfliken på facebook för ett tag sen men för er som har missat den kommer här ett sammandrag av vad som händer den närmaste tiden:


Den 5:e augusti har vi vår sista Sommarhafla, om bara vädergudarna kan tänka sig att vara på vår sida. Danspaviljongen i Stadsparken i Uppsala är platsen, och alla oavsett nivå är varmt välkomna!

Den 25:e augusti uppträder vi i Göteborg, på dansshowen Vicious and Tribalicious på Musikens hus. Det kommer bli fantastiskt!

Den 1:a september finns vi som vanligt med på Gottsundadagen! Missa inte det!

Den 8:e september är det dags för årets Kulturnatt! Vi kommer dyka upp lite varstans i staden vid minst 5 olika tillfällen, håll utkik vid bland annat Centralpassagen, Linnéträdgården och utanför Globalen!

Den 16:e september håller Berenike tillsammans med Helen Keskitalo en intensiv-workshop i Stockholm på temat "Steg för duetter". Begränsat antal platser så skynda skynda att anmäla er på studiefrämjandets hemsida!

Den 30:e september kommer dessutom höstens nybörjarkurs, en intensiv-workshop med Berenike, på Medborgarskolan i Uppsala. Vi hoppas på massor med nya nyfikna elever!Glöm nu inte att gå in och kolla i kalendariet lite då och då..!
Det här är nämligen långt ifrån allt som händer i höst! :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar