lördag 15 december 2012

Inlägg nummer 100!

 

Tiden går fort och helt plötsligt sitter vi här i färd med att publicera det 100:e inlägget på bloggen! Vi tänkte att vi skulle fira det genom att bjuda på en bild- och filmkavalkad från åren som gått, fast kanske inte i den form ni är vana vid.. :)

Från början var det snarast tvärtom (som ni kanske märker), men numera är det ofta så att det är flera som har med kamerorna när det är uppträdande och annat på gång och enorma mängder bilder resulterar inte bara ett fåtal bra, utan också ett antal mindre bra bilder. Men det kan ju vara kul det med, särskilt när man firar lite extra så här som vi gör nu! Så, från oss alla till er alla - Grattis till vårt hundrade blogginlägg!

2006 var turbanernas år, här visas de upp på den allra första elevföreställningen
Året var 2007 och nu var det lite mer fusion som gällde

Ingen har någonsin sett Irja så vackert färgglad sedan denna dag

Inte vår allra bästa fotosession får väl erkännas
Ställ upp ett gäng dansare i starkt solsken, lägg till två söta hundar och en skugga så får man denna kompositionDet ska föreställa en camel walk, tror vi...

Killikill?

"floorwork"


Linser i, ögonfransar på samt intag av diverse vätskor på stockholms centralstation
"Se allvarliga ut!"


Hoppeti

Möjligen vår absolut bästa bild hittills
Lekplatsen Plikta i Göteborg. Fun times! 

Sen ska vi ju inte hyckla med att vi ibland har väldigt avslappnade träningar också... ;) Lek och allvar i lagom balans är något av ett motto, så att säga!

Och så ska vi inte förglömma de gånger då danslusten formligen övermannar oss, vilket lätt kan hända när man lyssnar på livemusik av Morfis Bixur till exempel! Att detta fångas på film är som ni förstår extremt ovanligt, men här var Fia påpassligt med när Berenike inte kunde stå emot längre:Inga kommentarer:

Skicka en kommentar