söndag 19 maj 2013

Maj Maj Månad

Maj är onekligen en danstillställningarnas månad. I fredags uppträdde vi i den fantastiska showen Tusen och en dans och nästa helg är det dags för en av våra återkommande favoriter!

Lördagen den 25:e Maj (och söndagen den 26:e) blir Uppsala nämligen lite piggare, lite festligare och lite mer färgsprakande än vanligt när Kulturernas Karneval intar staden! Vi kommer garanterat att springa runt på festivalområdet i Botanska trädgården större delen av dagen, men vi står på scen i danslogen på kl 16.45 och direkt efter blir det prövapå-workshop i ATS® för alla som vill oavsett förkunskaper. Förra årets workshop blev verkligen en hit och vi hoppas såklart att minst lika många kommer i år, så ta med er pojkvänner, flickvänner, föräldrar, syskon, kompisar och barn och kom och hälsa på oss! Det kommer bli superkul!

Lina håller uppskattad prövapå-workshop!

Resten av det digra programmet samt karta över karnevalområdet och karnevalstågets rutt genom centrum hittar ni på Kulturernas Karnevals hemsida (där den uppmärksamme noterar att vi står med som rekommenderad programpunkt - verkligen jätteroligt!!). Kort och gott: VI SES VÄL DÄR!? :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar