tisdag 30 april 2013

Att göra en tribal-BH

Det här inlägget har legat i arkivet ett bra tag och väntat på sin tur, men det börjar bli hög tid att pyssla ihop saker inför Kulturernas Karneval som vi hoppas att typ alla vi känner ska gå med på, och därför kunde det passa bra med ett litet pyssel- och inspirationsinlägg. :) Håll tillgodo!
 
************************************************

Sedan min hittills enda tribal-bh gav upp och fick monteras ner så var jag länge bh-lös och dansade utan. Men även om det också funkade bra så bör man ändå ha en tribal-bh i sin garderob, så tillslut blev det dags! Här kommer ni att få följa med i processen så får vi se var den hamnar den här gången!


En helt vanlig bh i en passande storlek. Eftersom jag inte tänker fodra den så går det alldeles utmärkt med en bh som faktiskt sitter bra från början och inte är alldeles för stor. Däremot kan det vara bra att tänka på att man ska kunna få plats med en choli under, så hellre en aning större än mindre. Jag tänker heller inte krångla till det genom att klippa bort allt förutom kuporna, så därför valde jag en bh som ser ganska klädd ut som den är. Förstärkning med knytband får komma senare vid behov. Varför krångla till saker om man inte måste?

Dags för inventering av bandförrådet.....


....och inventering av det allmänna blingförrådet. Bra att ha lite på lager ;)

Sedan packar man väskan och åker hem till Maja och sätter igång! Först ett spegelband....

.....och så lite cowrie shells med svarta träpärlor emellan. Ett par fina knappar längst ut också...

.....och ett indiskt halssmycke som bodde på den förra bh:n. Som synes är jag ganska bekväm av mig och gillar att sy fast smycken på bh:n istället för att sitta och pilla med ett mynt i taget. Jag vill se resultat snabbt! :)

Och en till del från ett halssmycke som också bodde på den gamla bh:n. Sedan är det dags att åka hem.

Sedan gick det en liten tid i vegeteringens tecken, men processen fortgick i det dolda. Fullt i skick att användas fick den till och med komma ut och lufta sig i ett par karnevalståg under tiden. Men så en dag...

Shailasmycket kom förvisso på ganska snart efter hemkomsten, men ett par örhängen har fått balansera upp sidorna en aning. Och processen fortgår... - to be continued... ;)

/B

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar